Γιατί "Web to bee";

Με σαφή χώρο δράσης το διαδίκτυο και προσανατολισμό το μέλλον, η ιδέα του διακριτικού τίτλου της επιχείρησης προέκυψε αρκετά γρήγορα και έγινε αμέσως αποδεκτή. Εμπνεόμενος από μια -τότε επίκαιρη- αγγλική έκφραση που χρησιμοποιείται για τον μέλλοντα μπαμπά (father to be) και προσθέτοντας ως μασκότ, τον Beezer, την εργατική μέλισσα, δημιουργήθηκε και το λογότυπο. Η υπογραφή λοιπόν ήταν έτοιμη. 

Ταυτότητα

Ως ελεύθερος επαγγελματίας ίδρυσα το Μάρτιο του 2011 την ατομική επιχείρηση “Γεώργιος Πρ. Παπαδόπουλος” με διακριτικό τίτλο Web to bee. Βασικό αντικείμενο της επιχείρησης ήταν και παραμένει η δημιουργία ιστοσελίδων και διαδικτυακών εφαρμογών. Χρησιμοποιώντας την εμπειρία μου σε εργαλεία και τεχνολογίες του διαδικτύου όπως το TYPO3 CMS, PHP/MySQL, HTML/CSS καθώς επίσης τις θεωρητικές γνώσεις και και την πρακτική εφαρμογή τους στην ανάλυση και ανάπτυξη συστημάτων, που αποκτήθηκαν μέσω των σπουδών μου αλλά και της επαγγελματικής μου πορείας, ευελπιστώ να καταστήσω την Web to bee έναν χρήσιμο και έμπιστο συνεργάτη για όποια εταιρεία επιθυμεί μια επιτυχημένη παρουσία στο διαδίκτυο.

Συνεργασίες

Η φιλοξενία των websites γίνεται σε datacenter της Γερμανίας από εταιρεία που εξειδικεύεται στα εργαλεία ανάπτυξης και διαχείρισης που χρησιμοποιώ και έτσι τα standards ασφαλούς, αδιάλειπτης και σωστής λειτουργίας είναι πολύ υψηλά. Νέες εκδόσεις του λογισμικού παρέχονται άμεσα, η υποστήριξη μπορεί να γίνει σε βάθος και η γενικότερη συνεργασία μας μέχρι τώρα είναι πραγματικά άψογη.

Η κατοχύρωση των domain names γίνεται σε έναν από τους παλαιότερους και πλέον αξιόπιστους καταχωρητές στην Ελλάδα.

Για τη δημιουργία των ιστοσελίδων, συνήθως βασίζομαι σε προϊόντα ανοιχτού κώδικα, δοκιμασμένα, σταθερά και με μεγάλη και ενεργή κοινότητα, η οποία να παρέχει άμεσα νέες εκδόσεις λογισμικού και απαντήσεις σε οποιαδήποτε δυσκολία ή πρόβλημα προκύψει. Επίσης, σε θέματα που ξεφεύγουν από το γνωσιακό μου πεδίο επιλέγω εξωτερικούς συνεργάτες, των οποίων την ποιότητα εργασίας έχω ελέγξει και αξιολογήσει, με σκοπό πάντα το καλύτερο δυνατό τελικό αποτέλεσμα.